Šufan / Recepty / Fermentované vločky

Fermentované vločky

Fermentované vločky sú hitom poslednej doby. Skvele chutia a navyše majú blahodarný vplyv na naše zdravie.

Fermentovať vločky je veľmi jednoduché. Návod pre Vás pripravila Klára Waldhauserová.

Náročnosť: Prvýkrát v kuchyni

Doba prípravy: 45 minut

Počet porcií: 1

Palm oil Gluten free

Ingredience

Suroviny:

Postup:

Vločky namáčame s tekutinou v pomere 1: 2 (napríklad 50g vločiek + 100g vody). Stačí keď vločky nasypete do misky, zalejete tekutinou a misku priklopíte tanierikom. Fermentácia by mala prebiehať ideálne 8 - 12 hodín pri izbovej teplote

Vločky používam vždy jemne mletej. Čo sa týka tekutiny, sami skúste, čo vám bude vyhovovať najlepšie. Môj momentálne najobľúbenejší pomer je 50g vločiek, 50g kefíru a 50g vody. Skúsiť môžete samozrejme kravské alebo rastlinné mlieko.

Namáčame si ich vždy večer a ráno máte rýchlu super raňajkách. Ak radi raňajkujete každý deň podobne, skúste si vločiek naložiť pokojne viac a ráno si vždy odoberte. Takto fermentované vločky skladujte v chladničke.

Fermentované vločky

V receptu se neobejdete bez

Kontakt

Tel. +420 731 469 919
E-mail: [email protected]
Pracovní doba: 6.45–16.00

Dokumenty

Obchodné podmienky

Reklamačný poriadok

Reklamační protokol

Ochrana osobných údajov

Odstúpenie od zmluvy

Cookies

Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas s ich použitím.

Nastavenie cookies

Kontakt

Tel. +420 731 469 919
E-mail: [email protected]
Pracovní doba Po-Pá:
6.45–16.00

Cookies

Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas s ich použitím.

Nastavenie cookies

Veľkoobchod

Nakupovať

Registrácia

Nakupujte pro svůj obchod
Šufan VE VELKÉM