Trvá to len minútu
0 €
0
Doprava zadarmo nad 60 €
Môžete mať v pondelok
Orechy plnené naším krémom z mandlového másla a polévané čokoládou sú zaujímavou alternatívou tradičných vianočných plnených orechov. V receptúre pracujeme s vlastnou šesťdesiatpercentnou čokoládou a samozrejme nesmie chýbať 100% mandlové máslo a blanšírované lískové orechy.
Ingredience
Na cesto:
Krém:
Poleva:
Začneme s prípravou cesta. Najprv si najemno pomelieme orechy. Maslo nakrájame na kocky a spracujeme ho rukami s múkou, orechmi, bielkom a cukrom do kompaktného cesta. Cesto prikryjeme potravinárskou fóliou a necháme ho odležať aspoň 2 hodiny v chladničke. Rúru predhrejeme na 175 °C. Cestom naplníme orechové formičky. Prstom do nich vytlačíme jamku, aby sme ich potom mohli plniť krémom. Orechy pečieme v rúre asi 10 minút na 175 °C. Ešte horúce ich vyklopíme z formičiek. Na prípravu náplne si necháme pri izbovej teplote zmäknúť maslo. Následne ho vymiešame s cukrom. Potom vmiešame aj mandľové maslo a rum. Vychladnuté orechy plníme krémom. Vo vodnom kúpeli pomaly roztopíme čokoládu a kokosový olej. Polovicu každého orecha namočíme do čokolády a necháme stuhnúť. Skladujeme ich v chlade.
Kontakt
Tel.
+420 731 469 919
E-mail:
[email protected]
Pracovní doba: 8:00–16:30
Dokumenty
Cookies
Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas s ich použitím.
Sufan.sk
Cookies
Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas s ich použitím.