Šufan / Recepty / Ranná kaša s príchuťou jablčnej štrúdle

Ranná kaša s príchuťou jablčnej štrúdle

Vôňa pečených jabĺk a škorice k tomuto obdobiu neodmysliteľne patrí. Tak prečo ich neskúsiť zakomponovať do rannej kaše? Sľubujeme, že táto lahôdka bude váš nový raňajkový obľúbenec.

Náročnosť: Prvýkrát v kuchyni

Doba prípravy: 10 minút

Počet porcií: 1

Palm oil Gluten free
Nakúpiť suroviny

Ingredience

Na základ:

Navrch:

Postup:

V miske zmiešajte ovsené vločky, chia semienka, kefír, grécky jogurt a škoricu. Zmes dajte do chladničky a nechajte odležať aspoň na dve hodiny, ideálne cez noc. Na panvici rozohrejte ghí alebo maslo a dozlatista na ňom opečte na kocky nakrájané jablko spoločne s hrozienkami a pekánmi. Vychladený a odležaný základ kaše navrstvite do misky, pridajte opečenú jablčnú zmes a pokvapkajte javorovým sirupom. Dobrú chuť!

Autor: Michaela Dobiášová

Ranná kaša s príchuťou jablčnej štrúdle Ranná kaša s príchuťou jablčnej štrúdle
Ranná kaša s príchuťou jablčnej štrúdle

V receptu se neobejdete bez

Pokračujte s námi v tvoření

Kontakt

Tel. +420 731 469 919
E-mail: [email protected]
Pracovný čas: 8:00–16:30

Dokumenty

Obchodné podmienky

Reklamačný poriadok

Ochrana osobných údajov

Cookies

Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas s ich použitím.

Nastavenie cookies

Kontakt

Tel. +420 731 469 919
E-mail: [email protected]
Pracovný čas Po-Pi:
8:00–16:30

Cookies

Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas s ich použitím.

Nastavenie cookies

Veľkoobchod

Nakupovať

Registrácia

Nakupujte pro svůj obchod
Šufan VE VELKÉM