Trvá to len minútu
0 €
0
Doprava zadarmo nad 60 €
Môžete mať zajtra
Neviete si predstaviť sviatočné pečenie bez orechov a lahodnej čokolády? Okrem klasických sladkostí sa vždy oplatí mať pre hostí pripravené aj niečo špeciálne - napríklad domáce chrumkavé sušienky s bielou čokoládou. Tak ich vyskúšajte, uvidíte, že zmiznú zo stola bez mihnutia oka.
Ingredience
Najprv si rozpusťte maslo. Za stáleho miešania ho v hrnci nechajte sfarbiť dohneda, čím získa orieškovú chuť a vôňu. Dajte ho vychladnúť do chladničky, používať ho budete vychladený pri izbovej teplote! Pozor, tento krok nevynechajte, ak ho totiž použijete horúce, rozpustí sa vám čokoláda a to nie je žiaduce.
Vychladnuté hnedé maslo vymiešajte s trstinovým cukrom, pridajte vajcia a znova vymiešajte. Potom primiešajte všetky zvyšné ingrediencie a vypracujte cesto. Cesto rozdeľte na 30 až 60 g porcie, z ktorých následne vyformujte guľôčky a tieto uložte do plastovej krabičky. Guľôčky oddeľte papierom na pečenie po poschodiach, aby sa vám vzájomne nezlepili, a nechajte cez noc v mrazničke.
Druhý deň pečte na 170 °C približne 10 minút a počas pečenia priebežne kontrolujte. Po vybratí z rúry nechajte vychladnúť a posypte bielou čokoládou alebo na zvýraznenie chuti napríklad maldonskou soľou.
Autor: Anna Kučerová
Kontakt
Tel.
+420 731 469 919
E-mail:
[email protected]
Pracovní doba: 8:00–16:30
Dokumenty
Cookies
Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas s ich použitím.
Sufan.sk
Cookies
Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas s ich použitím.