Šufan / Recepty / Valentínske srdiečka s lieskovým maslom s čokoládou

Valentínske srdiečka s lieskovým maslom s čokoládou

Čo môže byť sladšie ako krehké srdcia upečené s láskou? Práve takéto srdiečka si môžete vyrobiť z niekoľkých ingrediencií a prekvapiť nimi svoju milovanú osobu na Valentína.

Náročnosť: Prvýkrát v kuchyni

Doba prípravy: 25 minut

Počet porcií: 26

Nakúpiť suroviny

Ingredience

Postup:

Z lístkového cesta vykrájajte srdiečka a presuňte ich na papier na pečenie. Uprostred srdiečok urobte druhým koncom varešky dialík, aby vznikol priestor pre náplň. Každé srdiečko naplňte buď lyžičkou orechového masla alebo džemu. Pečte v predhriatej rúre na 180 °C asi 10-15 minút, kým sa okraje nenafúknu a nezačnú pekne zlátnuť.

Autor: Michaela Dobiášová

Valentínske srdiečka s lieskovým maslom s čokoládou Valentínske srdiečka s lieskovým maslom s čokoládou
Valentínske srdiečka s lieskovým maslom s čokoládou Valentínske srdiečka s lieskovým maslom s čokoládou

V receptu se neobejdete bez

Pokračujte s námi v tvoření

Francúzsky „Šufan“ toast

Francúzsky „Šufan“ toast

Doba prípravy: 15 minút

Kontakt

Tel. +420 731 469 919
E-mail: [email protected]
Pracovní doba: 8:00–16:30

Dokumenty

Obchodné podmienky

Reklamačný poriadok

Ochrana osobných údajov

Cookies

Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas s ich použitím.

Nastavenie cookies

Kontakt

Tel. +420 731 469 919
E-mail: [email protected]
Pracovní doba Po-Pá:
8:00–16:30

Cookies

Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas s ich použitím.

Nastavenie cookies

Veľkoobchod

Nakupovať

Registrácia

Nakupujte pro svůj obchod
Šufan VE VELKÉM

Vianoce