Jedno britskej príslovie hovorí "Shy Kids Get No Chocolate", čo sa dá voľne preložiť ako "strachopudi čokoládu nedostanú". Takže u nás padlo jedno dôležité rozhodnutie - čokoládu už nevozíme z čokoládovne Troubelice, ale máme ju pod vlastnou strechou. A máme ju toľko, že ju ochutnáte aj vy. My už totiž čokoládu do našich masiel konečne sami vyrábame

Nemusíte sa ani pozerať na Karolka a továreň na čokoládu, aby ste si dokázali predstaviť, že mať nonstop čokoládu po ruke je proste splnený sen. Má to samozrejme svoje plusy aj mínusy: Musíte si zaobstarať zariadenie menom melanger, vychytať tie najkvalitnejšie kakaové bôby a o alchýmiu čokoládového receptu ani nehovoriac. A nakoniec tá vůůůně. Line sa teraz celú Šufanovou domovinou, láka a učí nás každý deň pekné dávke sebazaprenia.

Chodíme na kontroly ... podozrivo často

Asi vás neprekvapím priznaním, ako ochotne chodíme melanger kontrolovať. Je len malý kúsok od pražiarne, takže bestsellerové dua arašidy - čokoláda a lieskový orech - čokoláda k sebe teraz majú bližšie, než kedykoľvek predtým. A my máme prehľad nielen o tom, čo a ako upražíme, ale tiež vieme, s akou porciou čokolády musíme počítať a či jej nejako podozrivo neubúda ... ehm.

Čokoládová trojica aneb k poctivosti stačí málo

K výrobe našej 62% čokolády používame iba bôby, kakaové maslo a panelu. Pane, čo? Panelu - stuhnutú trstinovou šťavu, ktorý je prírodnejší alternatívou sladenie. Má pekne hnedú farbu a orieškovú chuť, ktorá sa k našim máslům skvele hodí. Pre výrobu čokolády nepoužívame lecitín ani žiadne "záškodníkov" - tie k poctivé čokoláde, poctivým máslům a našim zákazníkom jednoducho nepatrí.



Naše doporučené produkty: